neděle 10. března 2013

Jak psík a kočička ztratili samohlásku

Můj první zápis na tomto blogu má vskutku originální záminku...až si říkám, mohl bych ji aplikovat i na ostatní vklady? Uvidím...asi však tragicky pohořím.

Pohádka pro normální prcky:

To bylo tenkrát, když pejsek a kočička ještě spolu hospodařili; měli u lesa svůj malý domeček a tam spolu bydleli a chtěli všechno dělat tak, jak to dělají velcí lidé. Ale oni to vždycky tak neuměli, protože mají malé a nešikovné tlapičky a na těch tlapičkách nemají prsty, jako má člověk, jenom takové malé polštářky a na nich drápky. A tak nemohli dělat všechno tak, jak to dělají lidé, a do školy nechodili, protože škola není pro zvířátka, ba ne, to ne! Co myslíte? Ta je jen pro děti!

Pohádka pro prcky po lobotomii:

Kdysi dávno, když psík a kočička spolu pořád hospodařili, obývali malý dům pod korunami stromů a toužili žít tak, jako normální lidi. Jim však vyrostly příliš miniaturní tlapičky a na nich chybí prsty co mají lidi, akorát polštářky a na nich drápky. A tak si mohli akorát zdát o tom, aby chodili do školy, tam totiž chodí akorát malí lidi, nikoli zvířátka.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat